FTXB-C + RXB-C

173 900 Ft-tól

Oldalfali egység alacsony energiafogyasztással és kiváló komfort szinttel.

Sík, stílusos első panel, amely könnyedén illeszkedik minden belső térbe, és könnyen tisztítható.
Extra csendes működés akár 21 dBA értékig.
Szezonális hatékonysági értékek: A+ hűtésben és fűtésben

Komfort légáramlás üzemmód

Komfort hűtésben és fűtésben egyaránt

A Komfort légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást, a legkellemesebb hőmérsékleteloszlás érdekében, anélkül, hogy közvetlenül az emberekre irányítaná a légáramot.

Nagyteljesítményű üzemmód

Maximális teljesítmény, a komfort szint gyors elérése

A nagyteljesítményű üzemmódlehetővé teszi,hogy elérje a maximális teljesítményt egyetlen gombnyomással és mégsem kell aggódnia a villanyszámla miatt abban az esetben, ha elfelejtené kikapcsolni a funkciót. Ezzel a funkcióval hűtheti le vagy fűtheti fel a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt és 20 perc elteltével a berendezés automatikusan visszavált normál üzemmódra, megakadályozva az energiapazarlást.

Beltéri egység csendes üzemmód

A komfortot érezni fogja, de hallani nem

Azok a berendezések, melyek ezzel a funkcióval rendelkeznek, kivételesen alcsony zajszint elérésére képesek - néhány még az alig hallható 19 dB(A)-t is eléri, mely érték a szélben mozgó falevelek hangjának felel meg. Ez a tökéletes funkció különösen a hálószobába telepített berendezésnél hasznos, mivel működés közben is zavartalan alvást biztosít Önnek.

24 órás időzítő

Egy komfortos otthonba való hazatérés

A heti időzítő nélküli berendezések 24 órás időzítővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy beállítson egy időpontot a berendezés bekapcsolására, illetve a kikapcsolására.

Titánium apatit fotokatalitikus levegő szűrő

Tiszta levegő otthon!

A levegőt diszkrét, de csodálatos kémiai reakciókon keresztül tisztítja meg: először a szűrő kalcium hidroxiapatit rétege elnyeli a baktériumokat, a vírusokat, az ammóniát, a nitrogén oxidot és az egyéb ártalmas anyagokat. Aztán a természetes fény hatására a titánium oxid aktiválja a hidroxil gyököket és ártalmatlan vízzé és szén-dioxiddá bontja le az elnyelt anyagokat.

Miért érdemes a Daikin-t választani?

Cégünk világszerte elismert, több mint 90 évnyi tapasztalattal rendelkezik a kiváló minőségű légkondicionáló berendezések gyártásában ipari, kereskedelmi és lakossági felhasználásra, továbbá közel 60 éve töltünk be vezető szerepet a hőszivattyús technológiák fejlesztésében.

Küldetésünk a tökéletes klíma- berendezések megalkotása magas színvonalú technológiai megoldásokkal, mellyel biztosítjuk fogyasztóink számára a tökéletes kényelmet.

Termékeink élen járnak az alacsony energiafogyasztásban, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy tovább csökkentsük azok környezetre gyakorolt hatását.

*A javasolt bruttó fogyasztói ár feltüntetése nem minősül ajánlattételnek a Daikin Hungary Kft. részéről.